avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie?

Buna ziua!

Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac singur, din lemn si osb, si sa o folosesc ca magazie ieftina. O pot construi si amplasa fara autorizatie si proiect? Oricum vreau sa o pot muta in curte, prefer sa fie o casuta mobila.
Cel mai recent răspuns: teofantudorel , utilizator 22:23, 14 Septembrie 2014
Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp?

Da,in conditiile in care achizitionati produsele cu document justificativ,este legal
Daca executati fara fundatie ,nu este necesara autorizatie de constructie
Multumesc mult pentru raspuns! Cumpar deci de la magazinele de materiale de constructii lemnul, osb-urile si dalele de beton cu factura ca sa am justificare.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2014
teofantudorel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu ... dorin badiu dorin badiu Buna ziua. Doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu urmatoarele caracteristici: - planseu de beton, fara fundatie - structura lemn, pereti OSB - ... (vezi toată discuția)
Amplasare containere de locuit profadeinfo22 profadeinfo22 Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez ... cedrick79 cedrick79 Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez sa fac o placa de beton pe care sa pun aceasta casa ma intereseaza daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)