avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna ziua as vrea sa stiu dacs pentru o constructie de 3 metri latime si 5 metri lungime cu fundatie doar la de beton imprejmuita cu dale de beton dar care este doar la suprafata(fundatia) si restul este din lemn am nevoie de autorizatie de constructie.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena.13 , utilizator 09:13, 5 Iunie 2017
Daca intentionati executare de constructie cu fundatie,este obligatoriu sa obtineti autorizatie de constructie
Dar are fundatia doar la suprafata terenului nu este in pamant sapata
Nu conteaza, va trebuie autorizatie. Doar gheretele, tonetele si choscurile de ziare sunt exceptate de la autorizare (constructiile provizorii).
Buna ziua eu m-am gandit la un chiosc alimentar provizoriu pe 10 ani tot trebuie autorizatie ca practic e schelet din lemn pe o placa de beton

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie saivan dan46 dan46 Am construit un saivan din lemn de 40 metri lungime si 8 latime acum 2 ani si am primit acum o instiintare de la primarie cum ca nu am autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)