avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie saivan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie saivan

Am construit un saivan din lemn de 40 metri lungime si 8 latime acum 2 ani si am primit acum o instiintare de la primarie cum ca nu am autorizatie de constructie si ma indeamna sa depun dosarul pentru obtinerea legitimatiei de constructie sau o sa procedeze conform legii....ce trebuie sa fac? trebuie sa contactez un arhitect si tot tacamul in conditile in care nu are nici un fel de fundatie..e pe pamantul gol construit

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie elena.13 elena.13 Buna ziua as vrea sa stiu dacs pentru o constructie de 3 metri latime si 5 metri lungime cu fundatie doar la de beton imprejmuita cu dale de beton dar care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie provizorie-saivan hingheru hingheru Buna ziua, Pentru constructia unui saivan este nevoie de autorizatie de constructie?daca constructia nu are fundatie de ciment ci doar este facuta din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie casa. deschidere 5m. solutii? AndreiGoea AndreiGoea Buna ziua, Sunt posesorul unei case, in Bucuresti, construita in anii 40, din paianta. Curtea are o latime de 5 metrii, pe o lungime de 35. Casa este ... (vezi toată discuția)