aproximativ 3 ani jumate in urma , am cumparat o remorca auto pe o suma modica de la niste vecini ,impreuna cu remorca ( arata foarte rau , nefolosibila , fara ITP de 13 ani ) am primit si talonul si cartea de indentitate ,
mentionez ca a fost buna credinta de ambele parti si fiind si vecini nu am facut contract de vanzare/cumparare
dupa 3 ani si jumatate unul din soti vanzatori ( titularul talonului ) solicita remorca sa ii fie returnata , ptr ca ,considera ca nu mai vrea sa o vanda si m-a actionat in instanta
in aceste conditii am vreo sansa de castig , cum pot sa ma apar ? pot sa fac o plangere penala ptr inseleciune ? sotia (concubina) vanzatorului este dispusa sa fie martora in favoarea mea (asta daca ulterior nu se v-a "suci" si ea)
Buna seara,
Va trebui sa dovediti vanzarea prin acel martor daca nu se va "suci"!
Alte modalitati .... nu pra sunt.
Nu aveti nuciun inscris ca i-ati dat banii?
nu am nici un inscris ca i-am dat bani , a fost incredere si buna credinta , dar vanzatorului nu ii trebuie dupa aproximativ 4 ani ,inscrisuri ca a imprumutat remorca sau plangere ca a fost furata impreuna cu documentele de indentificare ale remorci ?
cyan cum inregistra remorca la Directia de Taxe si Impozite daca nu a semnat vreun contract de vanzare-cumparare? dati-i remorca si contravaloarea acesteia inapoi si terminati balciul.