avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Executare silită

ce trebuie sa fac

Buna ziua,

Am calitatea de contestator intr-un dosar cu o firma de recuperare.Am primit o citatie prin care mi se solicita: ".........., precum si cu un exemplar inscris depus de catre intimat si cu mentiunea de a-si preciza pozitia si sa faca dovada interesului legitim in formularea actiunii fata de angajamentul de plata semnat la bej ..."
Va rog sa-mi spuneti ce am de facut. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 12:05, 6 Decembrie 2016
Nu va poate da nimeni un sfat fara a studia in prealabil inscrisurile din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)