avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce este \"comunicare adresa\"?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce este "comunicare adresa"?

Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus peocesul verbal si plangerea in original si copie ( tot ce mi-au zis autoritatile de la judecatorie) .
Dupa cateva saptamani am primit acasa un plic prin posta care contine o foaie pe care scrie "comunicare adresa" si mai in jos "in legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus , in calitate de petent, va comunicam ca in termen de 10 zile , sub sanctiunea anularii cererii , aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:
B . Obligatia de a indica urmatoarele:
Depuneti documebtele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte, cf. art. 150Ncpc

Nota: sub sanctiunea anularii cererii, in termen de 10 zile sa depuneti dovezile pe care se sprijina fiecare capat de cerere.

In situatia in care o parte din obligatii le-ati indeplinit pana la data primirii prezentei, va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v-au fost puse in vedere pana la termenul precizat.


Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac? Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:52, 4 Aprilie 2017
N-ati respectat procedura la depunerea plingerii contraventionale. Plingerea se face in doua exemplare semnate in original. Un exemplar din plingere se va trimite de catre instanta politiei pentru ca aceasta, in calitate de intimat, sa poata formula un raspuns. Se depune doar copie dupa PV de contraventie la dosar, se pastreaza originalul. In general pe fiecare copie a unui document se scrie "conform cu originalul" si se semneaza. Nu se face copie la copie. Daca in textul dvs. din plingere ati mentionat anumite acte, documente acestea vor constitui proba cu inscrisuri, pe care trebuie sa le anexati la dosar, tot cu mentiune "conform cu originalul" semnata, in cite 2 exemplare.

Trebuie sa raspundeti in termen de 10 zile la aceasta comunicare si sa completati dosarul cu ce lipseste.
Plangerea am depuso in original si copie deoarece persoanele de la judecatorie au zis ca nu trebuie 2 originaluri. Am depus si copie dupa buletin si procesul verbal in original . Nu inteleg ce lipsteste. Ce parere aveti?
Lipsește un exemplar copie xerox autentificat după procesul verbal.
Originalul P/V se păstrează, iar la dosar se depun 2 copii autentificate, din care o copie pentru judecătorie, și o copie pentru poliție.
Judecătoria nu are copia după P/V care trebuie comunicat către IPJ pentru a depune Întâmpinare.
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata, plangere pv taniamarin taniamarin Buna ziua! Pe data de 07.07 iulie am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie care avea CNP-ul gresit. Astazi am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Certificare pentru conformitate inscrisuri depuse la dosar ComanMihaela ComanMihaela Pe data de 22 aprilie 2013 am depus prin posta,o contestatie a amenzii RATB.Plicul continea,in dublu exemplar toate hartiile(contestatia,procesul verbal,in ... (vezi toată discuția)
Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: plangere contraventionala Ionutbog Ionutbog Buna ziua. La data de 12 iunie a fost emisa o comunicare adresa prin care se solicita petentului ca intermen de 10 zile de la primirea prezentei ... (vezi toată discuția)