avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificare pentru conformitate inscrisuri depuse la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificare pentru conformitate inscrisuri depuse la dosar

Pe data de 22 aprilie 2013 am depus prin posta,o contestatie a amenzii RATB.Plicul continea,in dublu exemplar toate hartiile(contestatia,procesul verbal,in original si xerox,bonul fiscal care atesta faptul ca am abonament pe toate liniile si copii xerox ale cardului ACTIV RATB si cardului de identitate).Am primit urmatorul raspuns:,,in legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus,in calitate de Petent,va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari (25 aprilie 2013),sub sanctiunea anularii cererii,aveti de indeplinit urmatoarele obligatii: B.Obligatia de a indica urmatoarele:.....(este un spatiu gol )si apoi,mai jos scrie ,,Nota:SA SE CERTIFICE PENTRU CONFORMITATE INSCRISURILE DEPUSE LA DOSAR+SA SE DEPUNA IN FORMA LIZIBILA PROCESUL VERBAL CONTESTAT.In situatia in care o parte din obligatii le-ati indeplinit pana la data prezentei,va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v-au fost puse in vedere pana la termenul precizat." Intrebarea mea este,pana la urma ce trebuie sa depun si de unde sa iau eu PV lizibil,daca eu am depus originalul,care intr-adevar este scris cu picioarele!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:57, 28 Aprilie 2013
Incercati sa solicitati o copie lizibila celor care v-au amendat. Depuneti la dosar acest inscris daca il obtineti. Daca nu, aratati ca ati facut demersuri si ca oricum ati depus exemplarul dvs in original, manifestandu-va astfel buna-credinta si efectuand diligentele cerute de instanta.

Cat despre certificarea documentelor, va trebui sa scrieti pe ele ca sunt conforme cu originalul si sa semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: plangere contraventionala Ionutbog Ionutbog Buna ziua. La data de 12 iunie a fost emisa o comunicare adresa prin care se solicita petentului ca intermen de 10 zile de la primirea prezentei ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politie tipoansid tipoansid Am intocmit o contestatie la judecatorie ca urmare a unui proces verbal al politiei pentru depasirea vitezei.(Nu au vrut sa-mi arate probele ,adica poza radar ... (vezi toată discuția)