avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: plangere contraventionala

Buna ziua.

La data de 12 iunie a fost emisa o comunicare adresa prin care se solicita petentului ca intermen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii sa implinesc urmatoarele obligatii:

"A. Obligatia de a depunde in exemplare urmatoarele acte:

B. Obligatia de a indica urmatoarele: numele si prenumele, denumirea paratului;
Depuneti documentele citate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte cf. art. 150 NCPC.

Nota: -sa indicati numele si adresa intimatului; sa depuna originalul procesului verbal sau o copie lizibila a acestuia certificata "conform cu originalul"

Azi suntem in 22 si nu am posibilitatea decat maine, 23 iunie, sa depun la dosar cele cerute din cauza serviciului.

Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa adaug la dosar si cum?
Daca nu depun azi aceste acte cererea imi va fi anulata? Eu am gasit plicul acum 5 zile in posta.
In cererea de chemare in judecata am mentionat doar ca procesul verbal de constatare a contraventiei a fost emis de Politia Rutiera Iasi. Ce ar trebui sa mai adaug?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:18, 23 Iunie 2015
Pe 23 sunteti inca in termen, nu se iau in calcul ziua cand ati primit si ziua in care trimiteti.
Trebuie sa adaugati denumirea completa a organului de politie si adresa acesteia. Plus o copie lizibila a PV de contraventie.
Toate cele de mai sus in 2 exemplare.
In plus, daca ati mai depus inscrisuri numai intr-un exemplar, mai faceti o copie si depuneti. Va trebui comunicata si politiei.
Pot trimite azi 23.06.2015 actele solicitate prin posta romana la ora 17, cand ies de la serviciu?
Puteţi, sigur că puteţi. Termenul de 10 zile se calculează în raport de data poştei de pe plic, nu de data emiterii actului intitulat "Comunicare adresă".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Certificare pentru conformitate inscrisuri depuse la dosar ComanMihaela ComanMihaela Pe data de 22 aprilie 2013 am depus prin posta,o contestatie a amenzii RATB.Plicul continea,in dublu exemplar toate hartiile(contestatia,procesul verbal,in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)