avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Paypal din 2008
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Paypal din 2008

Buna ziua,

In urma vanzarii unor bunuri digitale in anul 2008, cumparatorul a deschis o disputa in speranta de a-si recupara banii ramanand cu bunul cumparat; Paypal a acceptat disputa inapoind suma respectiva, undeva in jur de 1500RON insa neavand suma respectiva in cont, contul meu a primit o balanta negativa. Dupa aproape 7 ani, Firecredit a inceput sa ma contacteze telefonic, cred ca de vreo 2 ani, insistand sa platesc suma respectiva. Cum am mentionat si celor de la Firecredit, refuz sa platesc avand in vedere ca eu Paypal a gresit acceptand disputa respectiva nejustificata eu pierzand bunurile digitale cat si banii care au fost inapoiati cumparatorui.

Ce pot face din punct de vedere legal sa scap de telefoanele de la Firecredit ? exista o lege in Romania prin care sa le interzica sa ma contacteze telefonic? Cum spuneam datoria respectiva este de peste 7 ani, cei de la Firecredit nu au aproape nici un fel de detaliu legat de tranzactia in cauza, doar situatia balantei mele si datele de contact care erau la momentul respectiv pe contul de Paypal.

Alte discuții în legătură

Pot fi dat in judecata de paypal? DariusDobrin07 DariusDobrin07 In urma cu 8 luni am trimis o pereche de adidasi intr-un alt oras din tara folosind ca metoda de plata paypal goods&services . Dupa ce banii mi au intrat in ... (vezi toată discuția)
Paypal - firecredit Laz2000 Laz2000 Buna ziua ! Ma adresez dvs. in speranta unei rezolvari asupra problemei : Acum o luna am vandut un produs digital via paypal, si ulterior am ajutat ... (vezi toată discuția)
Inselaciune transfer paypal alexandru1551 alexandru1551 Buna seara, acum 1 zi am trimis o suma de bani prin PayPal unei persoane din Vietnam ca sa ma ajute la un proiect de programare, persoana gasita pe Freelancer. ... (vezi toată discuția)