avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi dat in judecata de Paypal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi dat in judecata de Paypal?

In urma cu 8 luni am trimis o pereche de adidasi intr-un alt oras din tara folosind ca metoda de plata paypal goods&services . Dupa ce banii mi au intrat in cont , i-am scos pe card , dupa cateva zile mi-am facut alt cont de paypal intrucat primul nu avea datele mele personale ,stergand astfel definitiv contul initial unde am primit plata .
Dupa cateva zile cumparatorul mi a spus ca nu a fost multumit de pantofi si ca a dat refund la bani prin paypal , eu totusi ramanand cu plata cash in posesie ( aprox 800 lei ) . Intre timp m-am documentat si firma Fire Credit se ocupa de recuperare creante paypal , dar nu am primit niciun semn de la ei intrucat pe acel cont nu erau datele mele personale . Am dat email celor de la paypal , acestia spunandu-mi intr-un mesaj automat sa sun la ei daca doresc sa rezolv problema . Intrebarea mea este : Care sunt sansele ca totusi dupa o perioada mai lunga de timp (2-5 ani ) sa primesc instiintare cum ca sunt chemat in instanta , chiar daca pana in acel moment sa nu fi primit absolut niciun semn legat de plata balantei negative a contului inchis?
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2019
DariusDobrin07, utilizator
Cel mai recent răspuns: DariusDobrin07 , utilizator 21:59, 18 Aprilie 2019
Șansele sunt probabil foarte mici.
Am sunat si la paypal si la firecredit , am spus ca daca exista vreo disputa legata de acel email sau cont ca vreau sa o achit , ambele parti au spus ca nu exista niciun dosar deschis , doamna de la paypal a spus ca daca , contul a fost inchis inaintea disputei nu trebuie sa ma ingrijorez si ca daca este vreo problema o sa fiu apelat , doamna de la firecredit nici macar nu mi a cerut email ul contului si mi a spus ca daca era vreo problema as fi fost contactat pana acum , deci daca prin absurd o sa fiu dat in judecata nu au nicio sansa sa castige paypal nu? Intrucat eu am dorit sa platesc datoria si aceasta nu mi a fost data la cunostinta.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Șansele sunt probabil foarte mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare pantofi roşi in interior in termen de garantie alle4295 alle4295 Buna ziua, Am cautat pe net informatii, dar niciuna nu ma lamureste prea bine cu privire la problema mea specifica: am cumparat pe 13 februarie anul acesta o ... (vezi toată discuția)
Datorie paypal din 2008 gotam gotam Buna ziua, In urma vanzarii unor bunuri digitale in anul 2008, cumparatorul a deschis o disputa in speranta de a-si recupara banii ramanand cu bunul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)