avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare pantofi roşi in interior in termen de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare pantofi roşi in interior in termen de garantie

Buna ziua,
Am cautat pe net informatii, dar niciuna nu ma lamureste prea bine cu privire la problema mea specifica: am cumparat pe 13 februarie anul acesta o pereche de pantofi tip "adidas" din Deichmann si mi s-a spus ca doua luni am garantie si ii pot returna. Eu i-am purtat de aproximativ 10 ori in perioada asta si astazi am constatat ca au fiecare ditamai "gaura" in interior, spre varf, pe "tavanul" pantofului, s-au ros de cel putin 2 mm adancime. Cum nu am mai patit asta si nu mi se pare normal (nu imi erau stransi sau marime prea mica), ma gandesc daca am sanse sa ii duc inapoi sa imi dea banii sau alta pereche. Am dreptul? Nu vor da vina pe mine, neacceptand acest defect ca defect din partea producatorului?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:12, 11 Martie 2016
Acea uzura nu e normala, mergeti cu ei la magazin. Nu cred ca veti intampina vreo problema pentru ca sunt seriosi in privinta acordarii garantiei.
Multumesc! Intr-adevar i-au primit inapoi fara niciun obstacol, spre surprinderea mea.
Ati vazut... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de garantie pentru neconformitate produs vio_suciu2000 vio_suciu2000 Conditii de garantie pentru neconformitate produs. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca ma pot folosi de prevederile Legii 449/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Returnare pantof alex5 alex5 buna ziua, nici nu stiu unde sa incadrez intrebarea aceasta. am cumparat un pantof acum cateva zile de la un magazin (dar NU online). are defecte in sensul ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)