Buna ziua,
Am cautat pe net informatii, dar niciuna nu ma lamureste prea bine cu privire la problema mea specifica: am cumparat pe 13 februarie anul acesta o pereche de pantofi tip "adidas" din Deichmann si mi s-a spus ca doua luni am garantie si ii pot returna. Eu i-am purtat de aproximativ 10 ori in perioada asta si astazi am constatat ca au fiecare ditamai "gaura" in interior, spre varf, pe "tavanul" pantofului, s-au ros de cel putin 2 mm adancime. Cum nu am mai patit asta si nu mi se pare normal (nu imi erau stransi sau marime prea mica), ma gandesc daca am sanse sa ii duc inapoi sa imi dea banii sau alta pereche. Am dreptul? Nu vor da vina pe mine, neacceptand acest defect ca defect din partea producatorului?
Returnare pantof
alex5
buna ziua,
nici nu stiu unde sa incadrez intrebarea aceasta.
am cumparat un pantof acum cateva zile de la un magazin (dar NU online). are defecte in sensul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc
alinbaltag
Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)