avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare declaratii nominale NEdepuse de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare declaratii nominale NEdepuse de angajator

Buna ziua,
La data la care am inceput strangerea de documente in vederea depunerii dosarului pt pensie , am constatat ca la doi angajatori s-au depus doar partial declaratiile nominale cu contributiile aferente lipsind o perioada de 18 luni.
Firmele la aceasta ora sunt dizolvate cu lichidare (radiere), conf info anaf insa la ora plecarii mele de la aceste firme acestea functionau.
Vin cu rugamintea de a-mi spune cum as putea recupera si depune contributiile respective, perioada fiind relativ mare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 6 Decembrie 2016
Mergeti la Casa de pensii si discutati despre depunerea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Capusan Rodica Capusan Rodica Buna ziua,avem o firma de constructii fara datorii la adm.fiscala si vrem s-o inchidem deoarece nu mai avem de lucru si functionam pe pierdere,ce modalitate ar ... (vezi toată discuția)
Se poate dizolvare+radiere fara lichidare ? eugen05 eugen05 Buna ziua Se poate sa dizolv si sa radiez voluntar o firma care nu a avut niciodata activitate , fara sa fie nevoie de lichidator . Firma nu a avut si nu are ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)