avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN intermedieri
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN intermedieri

Buna ziua,

As dori sa ma indrumati in alegerea codului caen astfel incat sa fie cel mai apropriat de activitatea desfasurata a firmei.

Am o firma pe care am facut intermedieri in sensul ca am intermediat vanzarea unor drepturi de proiecte precum si obtinerea unui credit bancar. Ce cod caen mi-ati recomanda ? 4619Intermedieri in comertul cu produse diverse e acceptabil?Nu se specifica operatiunile permise.

Alte discuții în legătură

Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)
Cod caen - site de tip markeplace traian_an traian_an Bună ziua! Doresc să înfiinţez un SRL-D care să fie suportul legal pentru un site de tip markeplace, în care artiştii îşi pot expune lucrările. ... (vezi toată discuția)