avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare proprietate

BUna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am avut un proces in care am cerut anularea dreptului de abitatie pt o camera instituit mamei ,motivele fiind stricaciunile aduse imobilului,certuri ,toate pe fondul consumului de alcool ,am pierdut accest proces,in continuare mama ocupa toata casa,face scandal,pretinde ca ea este proprietara ,deoarece am o fetita mica ,iar eu sunt la serviciu si copilul a fost batut in lipsa mea,blestemat ,jignit,mama are tulburari grave de comportament ,m-am mutat cu chirie,dar traim la limita ne descurcam greu cu bani ,am cumpart o casa ,am investit mult in ea ,iar acum stau pe drumuri,precizez ca mama detine o alta locuinta dar nu vrea sa stea acolo,raspunsul ei este clar ,voi intra in casa dupa moartea ei,politia nu intervine ,nimeni nu ma ajuta ,ce solutii legale sunt?va rog din suflet ajutati-ma
Daca hotararea prin care vi s-a respins cererea de anulare a contr.de abitatie este definitiva nu mai aveti nimic de facut decat, eventual caile extraordinare de atac:contestatie in anulare sau revizuire.
Incercati sa impartiti casa asa incat sa asigurati o folosinta fara a interactiona unii cu altii, asta depinde de proprietar si acte, de constructie etc.

Cand se intampla ceva, chemati politia. Sunati la 112, sunt obligati sa vina.
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2016
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Reguli nescrise de procedura civila MINOKA HR MINOKA HR Buna ziua, Este cumva o regula nescrisa a procedurii civile sa castigi in prima instanta apoi sa pierzi in apel (fara nici o proba concludenta si nici o ... (vezi toată discuția)
Anulare clauza de abitatie paula38 paula38 buna ziua ,ma confrunt cu o mare problema ,si va rog din suflet sa ma ajutati,detin un imobil ,iar pt o camera mama detine un drept de abitatie ,doar pt o ... (vezi toată discuția)