avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare obtinere permis cu scoala profesionala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare obtinere permis cu scoala profesionala abandonata

Buna ziua ' Va rog frumos sa îmi spuneți și mie dacă cineva care a urmat cursurile școli profesionale și pe care le-a abandonat în anu trei, mai poate sa obțína permisul de conducere conform noi legislați ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:08, 11 Decembrie 2016
Nu sunteti conditionat de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

optinerea permisului auto PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua ' Va rog frumos sa îmi spuneți și mie dacă cineva care a urmat cursurile școli profesionale și pe care le-a abandonat în anu trei, mai poate ... (vezi toată discuția)
Cod rutier (urgent) Geaniu7 Geaniu7 Ma numesc Stan Mihai Alexandru si am 20 de ani . Pe data de 22.07.2013 am bagat dosarul pentru a-mi obtine permisul de conducere. Nu am putut da traseul din ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa sustin examen in vederea redobandirii permisului? alex2150 alex2150 buna ziua , dupa cat timp se poate da de permis daca am primit o pedepasa de 4luni cu suspendare in urma unui accident cu vatamare corporala, astept un rsp , ... (vezi toată discuția)