avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare recurs

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pentru a formula un recurs intr-un proces de stabilire pensie alimentara este obligatoriu sa apelez la un avocat/consilier juridic? Daca da, trebuie sa fiu si reprezentata de acesta sau poate doar sa imi redacteze recursul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mamasingurabuc , utilizator 23:12, 7 Decembrie 2016
Buna seara,
NU, puteti sa-l formulati dumneavoastra dar e de preferat sa apelati la un avocat care sa va sprijine in motivarea in fapt si in drept.
Este posibil ca fondul sa-l fi pierdut tocmai pentru ca nu ati fost sprijinit.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Intampinare recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua . am primit citatie sa depun intampinare la recurs , am dus plicul avocatului , iar acesta a depus o intampinare dar nu a semnat-o ca avocat . cand ... (vezi toată discuția)
Model intampinare jacquelline jacquelline Va rog sa ma ajutati cu un model de intampinare pentru recursul la Curtea de Apel facut de DGFP intr-un proces de recuperare a taxei de poluare Va multumesc! (vezi toată discuția)