avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprirea pe veniturile realizate din concediul maternal
Discuție deschisă în Executare silită

poprirea pe veniturile realizate din concediul maternal

va rog sa-mi spuneti daca se poate infiinta poprirea pe veniturile realizate de o persoana fizica, daca aceasta se afla in concediu de crestere a copilului, si in ce masura, mai exact cat la suta din venit?. va multumesc anticipat

va rog sa ma ajutati cu un sfat, dar exact va rog
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
calin mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mon_ica , utilizator 14:54, 26 Octombrie 2009
Cred ca se poate, iar procetul este de maxim 1/3.
asa cred si eu, dar nu eram sigur, profesez de putin timp munca de executor si nu eram foarte sigur, va multumesc mult
acuma am vazut, ca textul de lege conf.art.452 alin.2 C.pr.civ.spune,
nu pot fi executate silit, deci nici prin poprire:
- alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii
- ajutoarele de maternitate, etc, care au destinatie speciala potrivit legii.

Intra aici si concediul de maternitate, pentru cresterea copilului????????
nu poate fi executat
ricu a scris:

nu poate fi executat
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
Mon_ica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare poprire indemnizatie crestere copil si alocatii Mary violeta Maties Mary violeta Maties Am primit un sms de la banca de la care dețin card cum ca s a instituit poprire pe nr de ....suma de....dar e suma de la indemnizația de creștere si ... (vezi toată discuția)
Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
Probleme cu un cont MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Sunt in executare silita la o banca din cauza unui credit neachitat. Am primit de la executorul judecatoresc o hartie cum ca toate ... (vezi toată discuția)