avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire inscris declarat fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire inscris declarat fals

art. 509 alin. (1) pct. 3 C. proc. civ., hotărârea s-a dat în temeiul unui înscris declarat fals în cursul ori în urma judecăţii,când aceste împrejurări au influenţat soluţia pronunţată în cauză. În cazul în care constatarea infracţiunii nu se mai poate face printr-o hotărâre penală, instanţa de revizuire se va pronunţa mai întâi, pe cale incidentală, asupra existenţei sau inexistenţei infracţiunii invocate.

Cum adica instanta civila sa se pronunte asupra infractiunii????????

Alte discuții în legătură

Marto-.regreta minciuna ContSters403290 ContSters403290 La un partaj bunuri comune martorii partii adverse au mintit.In baza minciunii lor am pierdut procesul la fond la apel si la contestatia in anulare. Acum ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces, dovadă falsă! Battista Battista Recent am descoperit că mi s-a comis o lezare în dreptul de moştenire. În anul 2007 tatăl meu a decedat. În 2010, fratele lui a deschis un proces ... (vezi toată discuția)
Căi de atac împotriva deciziei definitive. Latuta Latuta Bună ziua! Am pierdut un proces și nu sunt mulțumită de decizia finală irevocabilă. Cum pot cere și cum trebuie procedat pentru revizuirea ... (vezi toată discuția)