avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card BCR

Buna ziua, rog lamurire si indrumare.
In urma cu 6 luni a fost necesar sa imi deschid un cont in cadrul BCR pentru card de debit, pana aici nimic incorect. Primul pas gresit din partea bancii a fost emiterea cardului pe o durata de 6 luni, cand mi-a fost inmanat am observat dar nu aveam decat doua variante, sa il refuz si sa mi se emita unul nou cu durata de 3 ani sau sa astept sa se termite cele 6 luni. Replica bancii : a fost o greseala, ne cerem scuze. Am ales folosirea cardului pentru perioada mentionata de 6 luni, in luna noiembrie m-am prezentat la agentia care mi-a eliberat cardul, intreband care este procedura pentru eliberarea noului card, mi s-a comunicat politicos ca este deja in lucru, voi fii anuntata prin sms cand il pot ridica. Acum intervine problema, din card Visa, am primit card MasterCard, din card normal cu cod Pin, am primit card CONTACTLESS. Eu nu am fost anuntata ca mi se va emite cardul cu aceasta optiune, nu am facut aceasta solicitare si nu il vreau cu acest posibil pericol , daca il pierd, il uit, sau am ghinionul sa mi se fure,cine il gaseste il poate folosi bine mersi. Ce am de facut ? Banca imi spune ca un alt card emis va fii pe cheltuiala mea. Este corect ?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Frauda bancara in data de 13.03fost victima unei fraude bancara ... pallani13 pallani13 Buna ziua. In data de 13.03.23 Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi s-a comunicat ca cardul este blocat ... (vezi toată discuția)
Card credit bcr 50rin 50rin buna ziua, pe 16 06 am facut un card de credit care avea si optiunea de rate fara dobanda la bcr ,dupa ce l-am folosit platind la un comerciant 3400ron ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Am o executare silita,prin instanta judecatoreasca,pe salariu. As vrea obtin un card de debit preplatit (prepaid). Daca il obtin mi se poate bloca ... (vezi toată discuția)