avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare somatie europeana de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare somatie europeana de plata

Care sunt documentele necesare pentru demararea procedurii de executare silita?Este suficient Formularul G, anexa la Regulamentul CE nr. 1896/2006 - prin care instanta de origine declara ca somatia europeana de plata este executorie, sau sunt necesare si Formularele E - prin care instanta emite somatia europeana de plata, Formularul A - cererea de emitere a somatiei europene de plata, alte formulare din regulamentul sus-mentionat. Formularele trebuie insotite de o traducere autorizata sau este necesar ca traducerea sa fie si legalizata?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cine comunica o somatie europeana de plata? nyusziful nyusziful Buna ziua. Am inaintat un fata instantelor franceze (acolo fiind sediul paratului), o cerere de emitere somatie europeana de plata. La 2 saptamani am primit ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata europeana ENGFULL ENGFULL buna ziua sunt novice in legislatie dar mai ales in practica \"europeana \" in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)