avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Referitor contract de evaluare cu tari din Uniunea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Referitor contract de evaluare cu tari din Uniunea Europeana

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Voi avea contracte de evaluare servicii de Cercetare-Dezvoltare si proiecte europene cu tari din Uniunea Europeana incepand cu februarie 2017.
Urmeaza sa-mi depun documentele pentru infiintare PFA (am rezervat deja firma). As dori sa stiu cum pot sa emit facturi (ca neplatitor de TVA) pentru serviciile de evaluare in Uniunea Europeana. Daca sunt PFA pot sa emit facturi in Ron si apoi sa fac conversie in Euro si sa trec pe factura, TVA=0? Trebuie sa ma inscriu in Registrul Intracomunitar? Care este procedura dupa infiintare PFA ca sa pot lucra cu tari din Uniunea Europeana? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare in registrul intracomunitar flim flim Buna seara, Sunt PFA neplatitor de TVA si am un client din Uniunea Europeana cu care am incheiat contract de consultanta.Pentru a factura serviciile ... (vezi toată discuția)
Import - export servicii / produse intracomunitar de firma neplatitoare de tva soverey soverey Buna ziua, Detin un srl neplatitor de TVA, si momentan am importat doar produse din china. Doresc sa import si sa export produse din si in Uniunea ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor tva - activitati intracomunitare jazzman jazzman buna ziua tuturor, am si eu diverse probleme inca nelamurite legate de activitati intracomunitare si as vrea sa le dau de capat. in primul rand imi cer ... (vezi toată discuția)