avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare in Registrul intracomunitar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare in Registrul intracomunitar

Buna seara,

Sunt PFA neplatitor de TVA si am un client din Uniunea Europeana cu care am incheiat contract de consultanta.Pentru a factura serviciile prestate de mine trebuie sa ma inscriu in Registrul intracomunitar? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:15, 2 Noiembrie 2015
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor contract de evaluare cu tari din uniunea europeana Continent19 Continent19 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Voi avea contracte de evaluare servicii de Cercetare-Dezvoltare si proiecte europene cu tari din Uniunea Europeana incepand ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Facturare intracomunitara tva/fara tva MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Detin o firma SRL neplatitoare de TVA. Trebuie sa incasez o suma de bani de la o firma aflata in Uniunea Europeana, platitoare de TVA, pentru ... (vezi toată discuția)