avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere pentru firma pe 3 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere pentru firma pe 3 ani

Buna seara,
Am inchiriat pe 3 ani unei firme ca sediul social o camera . Acei 3 ani au trecut si pe contract scrie ca se poate prelungi numai cu acordul partilor. Si acum daca au trecut deja cei 3 ani mai figureaza ca sediu social daca nu am prelungit? il poate prelungii firma fara acordul meu ? Mi-a cerut contractul ca sa poata active din nou firma. M-ar interesa sa stiu daca il poate prelungii fara ca eu sa stiu si fara sa mi dau acordul eu ca proprietar.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:03, 8 Decembrie 2016
Buna ziua,

Nu se poate prelungi fara acordul dvs. Sediul figureaza in continuare la dvs pana la dizolvarea firmei pt ca nu este radiat automat de la registru ci este doar inactiv.
Buna seara,
Prelungirea fara acordul dumneavoastra nu se poate face.
Va sfatuiesc sa va adresati cu o solicitare registrului comertului solicitand radierea acelui sediu de la adresa dumneavoastra aratand ca nu ati inteles sa prelungiti contractul de inchiriere.
Nu se radiaza automat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)