avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina in legalitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina in legalitate

Buna ziua!
Aveti idee cum as putea proceda, pentru a putea circula cat mai legal cu o masina care este pe societate? Nu vreau sa primesc amenda aiurea pentru ca nu am inmatriculat-o sau sa mi se retina certificatul.
Mentionez ca societatea nu imi poate oferi nici delegatie, nici comodat ... nimic, deoarece ei au vandut masina catre alta persoana ( eu sunt al 3 din acest sir ) , iar in acel moment au si radiat-o fiscal. Pe talon nu au facut nicio mentiune. Am incercat sa o inscriu dar are taxa recuperata si este extrem de mare, masina fiind euro2.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 9 Decembrie 2016
Va confruntati cu situatie delicata in conditiile in care ati achizitionat vehicul fara parcurgerea procedurii legale ,fara intocmirea documentelor cu titularul dreptului de proprietate asupra acestuia
Societatea nu poate sa va ofere niciun document atat timp cat nu mai detine calitatea de proprietar al vehiculului
Veti intampina probleme majore pentru linmatriculare in conditiile in care nu detineti certificat fiscal,document provenienta auto,certificat radiere de la ultimul detinator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)