avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Termenul de valabilitate al unui contract pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termenul de valabilitate al unui contract pentru vanzarea unui mijloc de transport

Buna ziua, am o masina pe care am vandut-o in anul 2014, nu am dus contractul de vanzare cumparare la directia fiscala, si azi am fost sa depun contractul si mi-au spus ca nu mai este valabil .
Cel mai recent răspuns: nicollettaB , utilizator 11:45, 12 Decembrie 2016
Buna ziua!

Incepand din acesta vara s-a introdus un formulat tip de instrainare a unui autovehicul care se gaseste la financiar sau se poate descarca de pe net.
dar contractul acela pe care il aveam nu mai este valabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina acum 3 ani si de atunci nu am trecut-o pe numele meu, iar acum fosta proprietara m-a denuntat la politie ca nu ma gaseste.. andrestan22 andrestan22 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu cateva informatii in legatura cu problema asta,eu nestiind prea multe.In 2008 am cumparat o masina iar de atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în ... Maria Mihaela21 Maria Mihaela21 Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în 2011 tatăl sau a cumpărat un autovehicul folosind actul de identitate a soțului el nefiind ... (vezi toată discuția)