avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Caz de malpraxis!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Caz de malpraxis!

Buna ziua. Anul trecut, in octombrie,am nascut la spitalul municipal,iar dupa operatia de cezariana din cauza anesteziei aveam frisoane. O domnisoara infirmieră mi.a adus o sticlă cu apa clocotita si a lipit.o de sold.. si am fost oparită,fără să îmi dau seama,fiind sub anestezie. Cand am realizat ce arsura aveam,era prea târziu, deja era adâncă rana. Nu am dat.o in judecată, gândindu.ma ca poate imi va trece,plus ca eram bulversată de după operație.Dar spre nefericirea mea nu a trecut deloc.Se vede foarte urat. Infirmiera s.a ales doar cu o mustrare și atât.As vrea sa stiu daca o mai pot da in judecată, căci eu am rămas cu semne adânci pe sold.Nu e prea târziu?As putea aduce si martori:colega de salon si medicul cu ,care am nascut.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:07, 9 Decembrie 2016
Termenul de prescriptie a unei actiuni in raspundere civila delictuala este de 3 ani, asa ca sunteti inca in termen.
Si unde ma pot adresa?La Colegiul Medicilor din judetul de unde apartin?Sau depun o plângere la Politie?Cum sa procedez?
Trebuie sa va adresati instantei de judecata.

In ceea ce priveste raspunderea penala trebuia sa formulati plangere in termen de 3 luni, prin urmare, la momentul actual, puteti solicita doar daune materiale si/sau morale la instanta civila.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2016
Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chin in spital alebadita alebadita Buna ziua.Anul trecut in luna noiembrie am fost internata de urgenta in spital.totul a fost foarte rapid,mi s-a diagnosticat sarcina extrauterina si trebuia ... (vezi toată discuția)
Daune pentru o operatie gresita corinana corinana Buna ziua. In urma cu un an am fost la o clinica medicala privata pentru o operatie estetica. In timpul respectivei operatii, am suferit din vina exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale - rog ajutor vali_ned vali_ned Buna seara dl avocat. Ma numesc Apreutesei Mariana, din loc. Gelu, jud Timis. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima ... (vezi toată discuția)