Buna ziua. Anul trecut, in octombrie,am nascut la spitalul municipal,iar dupa operatia de cezariana din cauza anesteziei aveam frisoane. O domnisoara infirmieră mi.a adus o sticlă cu apa clocotita si a lipit.o de sold.. si am fost oparită,fără să îmi dau seama,fiind sub anestezie. Cand am realizat ce arsura aveam,era prea târziu, deja era adâncă rana. Nu am dat.o in judecată, gândindu.ma ca poate imi va trece,plus ca eram bulversată de după operație.Dar spre nefericirea mea nu a trecut deloc.Se vede foarte urat. Infirmiera s.a ales doar cu o mustrare și atât.As vrea sa stiu daca o mai pot da in judecată, căci eu am rămas cu semne adânci pe sold.Nu e prea târziu?As putea aduce si martori:colega de salon si medicul cu ,care am nascut.Va mulțumesc.
In ceea ce priveste raspunderea penala trebuia sa formulati plangere in termen de 3 luni, prin urmare, la momentul actual, puteti solicita doar daune materiale si/sau morale la instanta civila.
Chin in spital
alebadita
Buna ziua.Anul trecut in luna noiembrie am fost internata de urgenta in spital.totul a fost foarte rapid,mi s-a diagnosticat sarcina extrauterina si trebuia ... (vezi toată discuția)