avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani comanda online
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani comanda online

buna seara,
am observat luna trecuta pe un extras de cont al lunii noiembrie al unui card de cumparaturi,o suma de 141,67 lei achivalentul unei rate pe sase luni,practic o comanda facuta in luna iunie.Mi-am verificat contul de cumparaturi si evident nu aparea o comanda in iunie.Am vorbit cu cei de la magazinul online si miau spus ca am dreptate si ca nu apare nici o cda. in iunie nici chiar pe conturile copiilor.mei,Mi-au sugerat sa scot un extras de la banca pe iunie si pe extras apare o iesire din cont in iunie ?! cum pot sa-mi recuperez banii platiti de mine in 6 rate egale ?
Multumesc/
P.S. oare sa fie vreo frauda in cazul meu asa cum mai am auzit pe la tv?

Alte discuții în legătură

Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)
Achizitionare produs online...produs primit, dar banii sunt tot in contul meu andrej andrej Buna ziua in decursul unei zile de sambata (acum aproximativ 3 saptamani) am efectuat o comanda online, cu card bancar, la 2 dimineata. Plata s-a facut ... (vezi toată discuția)
Pensii in avans paste 2017 Cod1958 Cod1958 Stie cineva cind incep sa bage pensiile in cont ? Astia tac ,nu scot o vorba ,alta data se stia la data asta. (vezi toată discuția)