avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii in avans Paste 2017
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii in avans Paste 2017

Stie cineva cind incep sa bage pensiile in cont ? Astia tac ,nu scot o vorba ,alta data se stia la data asta.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:35, 11 Aprilie 2017
Pana in prezent niciun anunt oficial ca se baga pensiile mai devreme in conturi. La cei care primesc banii in contuiri de card, pensiile intra in data de 13-14 ale lunii in curs.
Probabil si anul acesta se vor livra prin posta cu 2-3 zile inainte de data fixata, adica incapand cu 10 aprilie.
Se stie ca posta incepe distribuirea pensiilor pe 12 dar de cont nu stie nimeni nimic,teoretic pe 7 ar fi trebuit sa vireze banii in cont dar asa cum spuneti cred ca,pe 10 intra banii.
Ministrul muncii a facut anuntul aseara la tv ca se vor vira banii mai devreme cu 2 zile in conturi.
Daca asteptati banii prin posta, depinde si de distributia oficiilor postale.
Am citit si eu dar a spus ca, in conturi banii intra abia in 14. Corect ar fi daca se dau cu doua zile mai repede prin posta sa intre si banii in cont cu doua zile mai devreme deci in 11,convenctia fiind in 13..Alta data asa era.Cit se mai...pe ei sa dea banii aia din timp.Unde sa meri in vinerea mare la cumparaturi,sa fugi dupa bani...Si Olguta asta un pic este sarita de pe fix.
Buna. Pe ce canal la tv ai vazut ca se baga banii mai repede pe card. Si eu am citit in ziar ca pe 14 intra pensiile pe carduri.

Alte discuții în legătură

Dosar de pensie transferat; decizie neemisa, pensie neplatita lorenzo14 lorenzo14 Buna ziua . In data de 01 11 2010 am iesit la pensie.Din 04 03 2011 cei de la casa de pensii care mi-au finalizat dosarul fiind nevoiti mi l-au transferat la ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate ridica pensia direct de la posta? MihaelaLiviaCosma MihaelaLiviaCosma Buna ziua, Sunt pensionata pe o problema medicala. Pot sa merg. As dori sa stiu ce spune legea daca pensia se poate ridica direct de la posta dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu maftei oana maftei oana buna ziua, o multa perioada de vreme am primit pensia prin posta si m-am hotarit sa o ridic prin banca cu cardul, daca o primeam pe data de 14-20 ale lunilor ... (vezi toată discuția)