avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ce conditii se poate ridica pensia direct de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ce conditii se poate ridica pensia direct de la Posta?

Buna ziua,

Sunt pensionata pe o problema medicala. Pot sa merg. As dori sa stiu ce spune legea daca pensia se poate ridica direct de la posta dupa ce a fost transmisa de casa de pensii sau trebuie sa astept sa vina postasul acasa.

Multumesc,

Mihaela Cosma
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:59, 20 August 2016
1. Puteti sa o ridicati si de la Posta daca vorbiti cu postasul dvs. ca sa stie sa lase pensia la Posta si sa nu mai vina cu ea la dvs. acasa.

2. Dar pensia o puteti ridica de la Posta numai in ziua in care sunteti programata.
Si nu exista o portita sa o iau mai repede?

Multumesc,

Mihaela
Faceti o cerere catre Casa de Pensii sa va puna banii in cont la banca sau pe card si atunci banii intra pe data de 14 ale lunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu maftei oana maftei oana buna ziua, o multa perioada de vreme am primit pensia prin posta si m-am hotarit sa o ridic prin banca cu cardul, daca o primeam pe data de 14-20 ale lunilor ... (vezi toată discuția)
Dovada plata pensie alimentara SICLING SICLING Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu care sunt dovezile acceptate de o instanta, pentru plata pensiei alimentare; mai precis: pana acum 1 an, se retinea ... (vezi toată discuția)
Referitor cupoane de pensie braselton braselton Anul trecut am optat pentru primirea pensiei pe card bancar si de atunci mereu am probleme cu cuponul de pensie.Daca nu sunt acasa ,postasul returneaza ... (vezi toată discuția)