avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor cupoane de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor cupoane de pensie

Anul trecut am optat pentru primirea pensiei pe card bancar si de atunci mereu am probleme cu cuponul de pensie.Daca nu sunt acasa ,postasul returneaza cuponul la Posta si trebuie sa merg dupa el acolo.Intrebarea mea este ,daca nu exista posibilitatea ca postasul sa-mi lase cuponul in casuta postala?Este obligatoriu sa semnez la postas de primirea cuponului?Mltumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 18:07, 25 Martie 2013
Nu. Nu va poate lasa cuponul in cutie.
Puteti lasa o procura notariala pt un vecin care poate ridica si cuponul dvs, sau incepand cu data de 15 ale lunii urmatoare il puteti ridica ( pe luna anterioara) de la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Talon pensie Ursea St. Ursea St. In situatia incasarii pensiei in cont bancar,talonul il pot ridica de la casa de pensii odata la 3 luni? daca da cum trbuie sa procedez. (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)