avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Talon pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Talon pensie

In situatia incasarii pensiei in cont bancar,talonul il pot ridica de la casa de pensii odata la 3 luni? daca da cum trbuie sa procedez.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:44, 21 Martie 2018
Talonul de pensie vi-l aduce postasul acasa.
Puteti conveni cu acesta sa va lase talonul intr-un plic, in cutia postala.
Daca ridicati talonul la 3 luni, riscati sa vi se blocheze pensia din a 2-a luna, stiut fiind ca atunci cand primiti talonul de pensie de la postas, cotorul talonului se completeaza cu datele personale si se returneaza la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neridicare talon pensie viomusicstudio viomusicstudio Va salut! Are ceva daca nu ridic talonul de pensie? Mentionez ca am o pensie de urmas (dupa mama si tata) definitiva deoarece am handicap locomotor. Pensia o ... (vezi toată discuția)
Referitor cupoane de pensie braselton braselton Anul trecut am optat pentru primirea pensiei pe card bancar si de atunci mereu am probleme cu cuponul de pensie.Daca nu sunt acasa ,postasul returneaza ... (vezi toată discuția)
Problemă plicuri la adresă veche icatalin94 icatalin94 Buna ziua, Am o întrebare la care aș vrea un răspuns dacă se poate. Eu stau cu chirie într-o garsonieră. Cel care a stat înaintea mea este pensionar ... (vezi toată discuția)