avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli PFA pentru bunuri detinute de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli PFA pentru bunuri detinute de persoana fizica

Buna ziua, am PFA si contract de comodat pentru masina. As vrea sa stiu daca se pot deduce pe PFA urmatoarele cheltuieli, in conditiile in care pe chitanta la cumparator este numele persoanei fizice:
- RCA autoturism
- benzina platita cu cardul personal
- rovinieta autoturism
Multumesc

Alte discuții în legătură

Comodat si deducere cheltuieli pfa brendissima brendissima Daca am un ctr de comodat pt autoturism (comodatar este pfa-ul, evident, iar comodant este persoana care o reprezinta), pot deduce cheltuielile cu casco, rca, ... (vezi toată discuția)
Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot achita un rca cu cardul firmei (srl), daca am ... mariustz mariustz Buna seara, Pot achita un RCA cu cardul firmei (SRL), daca am contract de comodat intre mine si firma pentru folosinta autovehiculului? Factura si ... (vezi toată discuția)