Buna am si eu o intrebare in urma unui concurs am fost angajata la acelasi loc de munca de aceasta data pe perioada nedeterminata.pana acum am lucrat tot in acelasi loc timp de doi ani.sunt insarcinata in a dpua luna.am dreptul la concediu maternal de la angajator?a doua intrebare ma primesc inapoi dupa?
Din cate stiu eu...
Orice femeie care este insarcinata,nu conteaza daca este in perioada de proba sau daca a lucrat ani de zile... Femeia insarcinata are dreptul la concediu matern si nu poate fi concediata de la Firma. Dar Firma nu este obligata sa va reangajeze..
O zi buna.
Este vorba despre o gradinita de stat. Eu am un copil si la doi ani dupa terminatea comcediului dematernitate fost obligata legal sa ma intorc la locul de munca de atunci.de aceea intreb.
Din 2014 am fost amgajata pe perioada determinata 6luni.si mi l-am tot reinnoit pana acum.ce am intrat prin concurs pe peripada nedeteinata.ca sa intru in maternitate am inteles ca yre sa ai 12 luni lucrate acum is in dilema eu am doi ani la acelasi loc de munca. Dar cu contract determinat..se. Ia in considerare?avand in vedere ca ca as avea doar cateva luni de munca cu contract nrdeterminat la momentul in care as iesi in concediu prenatal?
Legal ???
platoncamelia
Am fost angajata cu contract individual de munca pe perioada determinata de 24 (martie 2007-martie 2009) cu specificatia : pe perioada suspendarii ... (vezi toată discuția)