avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrare facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrare facebook

Exista o pagina de facebook care ma denigreaza si ma batjocureste afectandu-mi imaginea. Doresc sa stiu daca se pot afla date despre persoana care desfasoara aceasta activitate si daca pot solicita daune , postarile prezentand fapte neadevarate referitoare la activitatea mea de consilier local?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:51, 11 Decembrie 2016
Depuneți o plângere la poliție și ei au un serviciu de criminalitate cibernetică prin care se ocupa și de astfel de cazuri.
Mai puteți face o sesizare și la Facebook.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2016
Qubik, utilizator
Insulta si calomnia nu mai sunt fapte penale.
Și daca nu sunt fapte penale nu pot fi reclamate la politie? În plus nu știm ce anume este scris acolo, poate fi un prejudiciu de imagine, un furt de identitate oricum scopul acelor postari este clar crearea unui prejudiciu de imagine or persoana in cauza este consilier local și imaginea sa contează.
Politia va zice ca e un litigiu in drept civil (deci nu e problema Politiei), pe urma: prinde orbu', scoate-i ochii.

Poate au fost comise infractiuni, dar acest lucru nu reiese din ce a scris mai sus.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
tgeorgescu, utilizator
Unele postari contin texte denigratoare, altele fac afirmatii eronate legate de modul in care am votat in sedinta.

Alte discuții în legătură

Acuzatie de denigrare bustedonline bustedonline Buna seara . Astazi am fost chemat la politie pentru a da explicatii asupra unor postari facute pe facebook cu privire la o persoana cunoscuta mie . ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire, defaimare pe facebook kiko33 kiko33 eu sunt in proces cu o vecina de granatuirea propietatilor. In urma cu 2 zile si a postat o poza cu mine in care am fost etichetat \\" canibalul din odobesti ... (vezi toată discuția)