avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formular M 500
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formular M 500

buna dimineata.
as dori sa au se raporteaza imi precizati cu ce program se valideaza acest formular, tot cu duk integrator ca si D 112 si daca intr-o luna o persoana are un brut mai mic sau mai mare trebuie sa il raportez , poate fi in co in cm sau cfs,sau doar incetari sau incheieri de cim-uri noi?
multumesc

Alte discuții în legătură

Formularul m 500 buiavasi buiavasi buna dimineata.as dori sa imi precizati cu ce program se valideaza acest formulr, tot cu Duk Integrator ca si D 112? Multumesc (vezi toată discuția)
D112 rectificativa euely euely Buna ziua, Cine poate sa ma ajute cu o informatie legata de validarea D112...de ce imi da eroare la toate creantele completate? este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Probleme suspendare cim urgent madylumy madylumy Buna dimineata, o mare problema: cim suspendat per.01 nov - 31.12.2012, salariatul solicita cfs. incontinuare de la 01.01.2013 pana la 31.03.2013, din ... (vezi toată discuția)