avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces amenda auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces amenda auto

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta sentinta pronuntata de tribunalul Piatra Neamt.
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul verbal de contravenţie seria PNTX nr.0061612 din 04.05.2016 ca netemeinic întocmit. Cu drept de apel la Tribunalul Neamţ în termen de 30 de zile de la comunicare
Cel mai recent răspuns: gherasimf , utilizator 20:58, 11 Ianuarie 2017
Va multumesc
Cat mai poate dura procesul daca politia face apel si care ar putea fi urmatorul termen de judecata la tribunal?
Buna ziua,
Poate sa va fie dat un termen in lunile aprilie sau mai 2017 functie de incarcarea instantei.
Ayi primit hotararea jud? In hotarare apar motivele pentru care a fost admisa plangerea si in baza carora politia va solicita respingerea lor.
Buna seara
procesul castigat de mine a fost pronuntat pe 08.12.2016 din acel moment politia avea 30 zile sa faca apel pana pe 08.01.2017.
Pana astazi 11 .01.2017 nu am primit nimic la domiciliu si nici pe portal just nu apare nimic la cai atac.
Se poate ca cei de la politie sa nu fi facut apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! anul trecut in august a avut loc un accident pe trecerea ... CamiHu CamiHu Buna ziua! Anul trecut in august a avut loc un accident pe trecerea de pietoni cu vatamarea corporala usoara a unui pieton care a aparut dintre 2 masini, nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu o problema juridica a carui rezolvare incerc sa o gasesc. O persoana a fost sanctionata contraventional cu 4 puncte amenda in valoare ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina axl24 axl24 Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)