avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani de concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani de concediu

Asistentii sociali ai personelor cu handicap grav beneficiaza de bani de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 16 Decembrie 2016
Este problema Primariei de unde va da banii pentru indemnizatia CO.
CIT ESTE SALARIUL MINIM NET
Daca salariul minim brut este 1250 lei , atunci:
- salariul net este de 925 lei pentru un salariat cu functia de baza si fara persoane in intretinere
[ link extern ]

- salariul net este de 877 lei pentru un salariat la un loc de munca unde nu are functia de baza si fara persoane in intretinere
[ link extern ]
Am făcut cerere pt plata CO si am cerut raspuns în scris pt ca am cerut consultanta juridica
Asteptati raspunsul si reveniti cu detalii daca doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)
Concediul platit pt asistenti personali rozaliafrincu rozaliafrincu Sunt asistent personal al fiicei mele ,persoana cu handicap grav,majora,si v-as ruga sa imi spuneti daca beneficiez de concediu de odihna platit,in ce baza ... (vezi toată discuția)
Plata concediu kamytza01 kamytza01 buna ziua, domnule avocat! va rog sa ma ajutati in vederea rezolvarii unei probleme. am lucrat la un magazin alimentar, ca vanzatoare de pe 24.10.2014 ... (vezi toată discuția)