avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu medical

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru un pacient care a obtinut aprobarea comisiei pentru prelungirea concediului medical certificatul de concediu medical poate fi eliberat doar de medicul care a completat propunerea de prelungire a concediului medical sau de catre orice alt medic (aceeasi specialitate/ alta specialitate).
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihteo mihteo In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu. Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lupi69 lupi69 Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe ... (vezi toată discuția)