avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantie oprita din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantie oprita din salariu

Firma in insolventa in cadrul careia am fost salariata a intrat in faliment. Lunar,mi-a fost retinuta suma pentru garantie, dar inca nu dau de contractul de garantie...daca l-oi fi semnat!? Pot accesa o lista a creantelor , ma refer daca apar informatii publice legate de angajati, ori astept ceva ce poate nu mai vine, garantia...
Contractul de munca e suspendat, sunt in CCC. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii firma faliment kinder_doina kinder_doina Daca dupa ridicarea dreptului de administrare lichidatorul judiciar propune intrarea firmei in faliment,se mai poate accesa fondul de recuperare a creantelor ... (vezi toată discuția)
Fondul de garantare al salariilor - se poate folosi in caz de disponibilizare salariati? elfulina elfulina Buna ziua, as avea niste nelamuriri legate de fondul de garantare al salariilor: care este cuantumul acestuia, cum se poate accesa acest fond, de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante dintr-o firma in insolventa d.IOAN d.IOAN Pe scurt ,va supun atentiei cazul meu , am fost angajatul unei societati comerciale care facea parte dintr-un grup de firme cunoscut pe plan local care in ... (vezi toată discuția)