avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto sau prelungire dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto sau prelungire dovada circulatie

ma deplasam cu auto intrand in oras pascani aproape de centru am obs girofar mas pol in spate am tras pe dreapta mi sa spus ca la intersectia cu cntura ocolitoare zona f aglomerata nu am acordat prioritate de trecere la un pieton acolo fiind 4 benzi desprtite de scuar ce se termina la trecere am considerat ca nu stanjenesc trecerea pieton el venind din stg pol mi a spus ca am fost inreg pe camera lor am o varsta si nu am avut prb de acest fel i am inrebat de ce bu m au oprit la locul faptei si daca pot vedea inreg de pe camera nu au vrut nu am recunoscut si nu am senat pv mi au dat dovada 14 zile si daca nu mi convine sa fac contestatie dar nu mi au dat pv cun pot recupra permis sau prelugi dovada ca sa pot plati amenda 1000ron lucrez cu masina cuiva multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:54, 10 Decembrie 2016
Dovada nu se poate prelungi, permisul se recupereaza dupa trecerea perioadei de suspendare daca nu se face contestatie in termen de 15 zile de la comunicarea pv, pv va fi comunicat in maximum 60 zile de la constatarea faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului pentru neacordare de prioritate pietonilor muresan_liviu muresan_liviu buna ziua va deranjez si eu cu o mica problema azi (01.02.2010) mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni, problema e ... (vezi toată discuția)
Retinut permis / facut contestatie vanExel vanExel Acum vreo 2 luni un politist mi-a luat carnetul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton. Era bulevard cu 3 benzi si scuar pe mijloc, pe Lascar ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni - plangere contraventionala bogdancovaci bogdancovaci Sa ma judec cu Politia Română??? ideea e in felul urmaritor... 15 zile dovada.... motivul \"neacordare prioritate la trecerea de pietoni\". Pe scurt, ... (vezi toată discuția)