avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum este normal, pentru o vatamare corporala sa faci ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum este normal, pentru o vatamare corporala sa faci sesizare ori plangere

Buna seara un frate sa intlnit intro seara cu o persoana si fara sai spuna ceva persoana respectiva ia dat cu o ranga in cap ,cum a putut el a ajuns acasa plin tot de sange mama la spalt la pansat cum a putut iar dimineata ca se simtia rau a mers la ductoru de familie care la trimis la spital si pana seara la si operat la cap ,mam a mers la postu de politie din sat si a facut o sesizare .De atunci au trecut 2 saptamani si nu sa intimplat nimic fratele meu tot in spital este si foarte rau, a fost tata sa depuie o plangere iar politia a spus ca nu trebuie ca este sesizarea aia si ca nu-l gaseste pe individu respectiv din ce am auzit noi sar fi internat imediat la socola .Nu era normal sa facem o plangere si sai fi dat si un numar de inregistrare?
Cel mai recent răspuns: parlac , utilizator 21:15, 11 Decembrie 2016
Asa era normal, dupa 2 saptamani ar trebui sa fie inregistrata la parchet si sa aveti numar de dosar penal.
Daca cei de la postul local de politie nu doresc sa ,,se incarce'' cu o lucrare sau sunt pur si simplu indolenti,formulati in scris o plangere in care precizati cum a avut loc incidentul,datele de identificare a faptuitorului daca bineinteles le cunoasteti si trimiteti plangerea respectiva prin posta cu confirmare de primire pe adresa parchetului.Su
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau raspuns Dumitru_Andrei Dumitru_Andrei Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara - am fost muşcat de un caine comunitar, am ajuns la spital din aceasta cauza rezmives liviu rezmives liviu Bunã sunt Rezmives Liviu din Timisoara pensionar inv.cu handicap gradul 1 .COD BOALA: G70: M45: G82....si as vrea sã mã informez deoarece în data de ... (vezi toată discuția)
Accident elena_foitos elena_foitos Sambata 04.08.2012 sotul meu mergand cu motocicleta, a derapat evitand sa intre intr-o masina care iesea cu spatele fara sa se asigure. Are mai multe rani, a ... (vezi toată discuția)