Sambata 04.08.2012 sotul meu mergand cu motocicleta, a derapat evitand sa intre intr-o masina care iesea cu spatele fara sa se asigure. Are mai multe rani, a fost pansat pe moment a crezut ca totul este bine si nu a chemat salvarea. Persoana care conducea nici nu sa dat jos din masina sa vada cum este, cand a vazut ca sotul meu sa ridicat in picioare a plecat de acolo cu masina. A vorbit sotul meu cu doamna care este sotia sefului de post a zis ca nu la vazut si sa reclame daca vrea la politia rutiera. Sotul meu a venit acasa era pansat de asistenta din localitatea respectiva, si am vazut ranile provocate de acest accident, mainile si picioarele, spatele sunt afectate, nu poate sa-si floseasca mainile si nu poate sa se ridice, duminica seara am sunat la salvare, au venit lau pansat si dus la urgenta unde deja era asteptat de politistii care intrebau care este domnu accidentat de seful de post, au zis ca daca declara cum sa intamplat se face dosar penal pentru ca sa vatamat singur, ei zic ca trebuia sa intre cu motocicleta in masina care era acolo, si daca are martori. Nu inteleg deci trebuie sa lovesti masina din fata ta ca sa fie legal, sa fie accidentat mai rau, sau letal.
Fara probe cum se poate demonstra ca sotul dvs a cazut din cauza ca a vrut sa evite masina. Trebuia chemata atunci politia la fata locului. Criminalistii ar fi gasit urme de franare, cioburi, etc. Ar fi facut masuratori, poze, audieri pentru stabilirea vinovatiei.
erau martori, dar din pacate el pe moment nu sa gandit ca avem nevoie de un numar de telefon, si sau oferit sal duca cu masina lor la politie, au adus si cutia de prim ajutor de lau sters un pic ca avea sange pe picior, numai ca sotul meu deja a sunat sa vina cineva dupa el.
Vreau raspuns
Dumitru_Andrei
Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)