avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nr.Lege din 2014 legata de titlurile de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nr.Lege din 2014 legata de titlurile de proprietate din 45

Buna ziua! Matusa mea este urmasa unui veteran de război, care a fost improprietarit cu un teren la Reforma Agrară din 1945. In anul 2001, primarul comunei a retrocedat mostenitorilor fostului proprietar, care a donat acest teren pt Reforma Agrara. In 2014, stim ca a fost data o Lege/ Hotarare legata de aceste titluri de proprietate, m-ar interesa numărul acesteia si ce este de facut in acest caz, având in vedere ca actualul primar nu doreste revenirea la aceste titluri, din 45. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 11:11, 12 Decembrie 2016
In afara de 165/2013 nu cred sa fie alta. Dvs. de unde stiti de alta lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire proprietate dorincinteza dorincinteza Stimata Doamna, Stimate Domn, Bunicul meu a fost improprietarit in urma Reformei Agrare din 1945 cu anumite suprafete de teren in judetul Timis. Am primit ... (vezi toată discuția)
Legea 187/1945 reforma agrara bukinst bukinst Intrebare > O cerere de reconstituire a proprietatii funciare facuta de mostenitori la Legea 247/2005 poate prelua terenul agricol ce i-a fost luat autorului ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata a terenurilor myky123 myky123 buna ziua.am si eu o problema in legatura cu dreptul de proprietate a terenurilor agricole.mamaia mea a mostenit de la tatal ei care a murit in 1947 un teren ... (vezi toată discuția)