avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensie

Dacă mi a fost dată o pensie din voința tatălui,poate să o scadă ca e deschis al dosar?si poate tatăl anual să ceară copil sa ma terorizeze?de menționat că șeful lui menționează că a fost mărit în grad deci n are bani mai putini.la cât timp te poate teroriza să iia copilul?dacă a fost dat de 2ani la divorț și nu a atacat?îmi poate deschide anual să mă terorizeze?vreau s a cresc liniștită.o hotărâre finală nu se poate da?si cum pot cere custodia totala?

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta angelica5 angelica5 Buna ziua , am divortat in urma cu 7 ani . Din casnicie a rezultat un copil acum in varsta de 9 anisori. la momentul divortului am castigat custodia totala. ... (vezi toată discuția)
Custodie copil liviaspirea liviaspirea Buna ziua, sunt divortata din anul 2009, si am custodia definitiva si irevocabila in ceea ce priveste minorul in varsta de 6 ani. Tin sa mentionez ca din 2009 ... (vezi toată discuția)
Copilul se incredinteaza cui? CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta Eu am părăsit domiciliul am depus acte pt div el rev in România peste o sapt si cere sa îl ast copilul acasă acolo unde are el adresa ( adik la domiciliu ... (vezi toată discuția)