avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Imposibilitate de contestatie???
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Imposibilitate de contestatie???

Fiti amabili: daca ti se suspenda permisul si nu esti de acord cu politistul-vrei sa faci contestatie - unde o depun ???? (deoarece judecatorii sant in greva si mai sant 3 zile si expira dovada) -in Campina trebuie depus-si este inchis pt. protest...
Va rog o solutie !? :(
Multumesc !

P.S.
Am sunat la Udriste (Politia Rutiera) ei nu stiu...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
mikyblue, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 17:11, 2 Septembrie 2009
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, si, după caz, a actului prin care s-a dispus una din sancţiunile contravenţionale complementare prevăzute în Ordonanţa de Urgenta a Guvernului României nr. 195/2002, se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la data comunicării sau înmânării acestuia. Plângerea împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, încheiat de agenţii Brigăzii de Poliţie Rutieră, se depune la judecatoria teritorial competenta (unde a fost comisa fapta). Aceasta se întocmeşte în 2 exemplare şi trebuie să cuprindă:
-1. cererea semnată şi datată;
-2. copia procesului-verbal de constatare;
-3. fotocopie a actului de identitate ;
-4. fotocopie a dovezii de reţinere a permisului de conducere, certificatului de înmatriculare;
-5. fotocopie a oricăror alte acte sau documente în susţinerea plângerii.
Adresa o gasiti pe net si o trimiteti prin posta cu confirmare de primire. La Registratura e posibil sa nu o primeasca deoarece e GREVA!!! :luck:
Deci se poate trimite si prin posta cu confirmare..Ok; -insa daca nu o primeste? se pierde dreptul de a contesta si automat se ramane fara permis 90 zile ? :( nu exista alta solutie ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
mikyblue, utilizator
O primeste si o inregistreaza, stati linistit. In plus aveti chitanta de la posta cu stampila si data si puteti face oricand dovada contestatiei in termen. :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , neacordare prioritate pietonii pe sensul opis Florinalexandru Florinalexandru Buna ziua , astazi am trecut o intersectie semaforizata viram la dreapta de blvd mihai bravu catre calea vitan avand 4 benzi de mers 2 \\ 2 pietoni nu era pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politia rutiera dannyrusu dannyrusu Buna seara, doresc sa depun plangere impotriva unui proces verbal primit de la politia rutiera Cluj-Napoca. Am redactat plangerea, am facut copie dupa CI si ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal suspendare permis conducere 90 zile florink florink buna ziua. Incep prin a mentiona ca nu am foarte multe cunostinte din mediul juridic. Astfel, orice sfat este binevenit. Doresc sa fac o ... (vezi toată discuția)