avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema este nefurnizarea apei potabile, desi exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema este nefurnizarea apei potabile, desi exista un contract.

Buna ziua,
Am contract individual incheiat cu Compania de apa din Targoviste, pentru furnizarea apei la casa. Am anuntat de 2 ori in dispeceratul lor ca nu este apa, apoi am depus o solicitare scrisa, la care nu am primt raspuns, desi au trecut 2 luni.

Explicatia pe care am primit-o verbal de la un salariat al Companiei de Apa este ca, firma privata, contractata de Primarie pentru lucrarile de reabilitare a strazii, a spart bransamentul, si a astupat cu beton. Aceasta doamna, m-a sfatuit sa merg la Primarie, si la firma care a facut lucrarile de asfaltare a strazii.

As vrea sa actionez in judecata Compania de Apa. Ce sanse am sa castig? Cat va dura? Exista alta solutie mai rapida, pentru a avea apa?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pe cine actionez in judecata? elia8 elia8 Buna ziua, Am contract individual incheiat cu Compania de apa din Targoviste, pentru furnizarea apei la casa. Am anuntat de 2 ori in dispeceratul lor ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in zona au inceput lucrari de reabilitare (reasfaltare) ... razerul razerul Buna ziua, in zona au inceput lucrari de reabilitare (reasfaltare) a strazii doar ca, din cele 3 guri de canal de captare a apei rezultate in urma ploilor, ... (vezi toată discuția)
In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar ... Adycristina Adycristina In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar casa, gradina se afla dea lungul strazii si era santul de calectare al apelor pluviale. Acum au ... (vezi toată discuția)