avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe cine actionez in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe cine actionez in judecata?


Buna ziua,
Am contract individual incheiat cu Compania de apa din Targoviste, pentru furnizarea apei la casa. Am anuntat de 2 ori in dispeceratul lor ca nu este apa, apoi am depus o solicitare scrisa, la care nu am primt raspuns, desi au trecut 2 luni.

Explicatia pe care am primit-o verbal de la un salariat al Companiei de Apa este ca, firma privata, contractata de Primarie pentru lucrarile de reabilitare a strazii, a spart bransamentul, si a astupat cu beton. Aceasta doamna, m-a sfatuit sa merg la Primarie, si la firma care a facut lucrarile de asfaltare a strazii.

Pe cine actionez in judecata? Compania de Apa caci am o relatie contractuala, si nu imi furnizeaza apa de 1 an? Primaria, caci ea a contractat firma Ierbasu care mi-a stricat bransamentul?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elia8 , utilizator 15:07, 13 Decembrie 2016
Actionati Compania de Apa cu care aveti raportul contractual pe temeiul raspunderii contractuale si firma care v-a spart bransamentul pe temeiul raspunderii civile delictuale.
Eu nu am dovezi ca firma mi-a stricat prejudiciul.....asta spune Compania de apa.....mai bine actionez in judecata decat Compania de apa ca nu imi furnizeaza apa.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2016
elia8, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema este nefurnizarea apei potabile, desi exista un contract. elia8 elia8 Buna ziua, Am contract individual incheiat cu Compania de apa din Targoviste, pentru furnizarea apei la casa. Am anuntat de 2 ori in dispeceratul lor ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in zona au inceput lucrari de reabilitare (reasfaltare) ... razerul razerul Buna ziua, in zona au inceput lucrari de reabilitare (reasfaltare) a strazii doar ca, din cele 3 guri de canal de captare a apei rezultate in urma ploilor, ... (vezi toată discuția)
Ulita asfaltata in doua etape suprainaltata care varsa apa pluviala in curtea mea si nu imi permite sa mai intru pe poarta Mircea Razvan Mircea Razvan Am o proprietate cabana de lemn mostenita de la parinti la Busteni, Zamora. Ultima casa la padure. Cu proiect in 1990 , ce contine cote de nivel plan 1/1000 si ... (vezi toată discuția)