Buna ziua,
Am contract individual incheiat cu Compania de apa din Targoviste, pentru furnizarea apei la casa. Am anuntat de 2 ori in dispeceratul lor ca nu este apa, apoi am depus o solicitare scrisa, la care nu am primt raspuns, desi au trecut 2 luni.
Explicatia pe care am primit-o verbal de la un salariat al Companiei de Apa este ca, firma privata, contractata de Primarie pentru lucrarile de reabilitare a strazii, a spart bransamentul, si a astupat cu beton. Aceasta doamna, m-a sfatuit sa merg la Primarie, si la firma care a facut lucrarile de asfaltare a strazii.
Pe cine actionez in judecata? Compania de Apa caci am o relatie contractuala, si nu imi furnizeaza apa de 1 an? Primaria, caci ea a contractat firma Ierbasu care mi-a stricat bransamentul?
Actionati Compania de Apa cu care aveti raportul contractual pe temeiul raspunderii contractuale si firma care v-a spart bransamentul pe temeiul raspunderii civile delictuale.
Eu nu am dovezi ca firma mi-a stricat prejudiciul.....asta spune Compania de apa.....mai bine actionez in judecata decat Compania de apa ca nu imi furnizeaza apa.