avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel ordin de protectie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel ordin de protectie

In data de 13.10.2016 s-a emis un ordin de protectie pentru mine si copilul meu pe o durata de 6 luni impotriva fostului sot. Acesta a de pus apel care s-a judecat in data de 07.12.2016, in urma caruia s-a dat urmatoarea solutie: Solutia pe scurt: Admite apelul formulat împotriva sentinţei civile nr. ****/13.10.2016 pronunţată de Judecătoria Galaţi în dosarul nr. *****/***/2016, pe care o schimbă în parte, şi în consecinţă: Reduce durata ordinului de protecţie de la 6(şase) luni la 4 (patru) luni. Înlătură menţiunile contrare prezentei decizii şi menţine celelalte dispoziţii care nu contravin prezentei decizii. Respinge cererea apelantului-pârât de acordare a cheltuielilor de judecată ca fiind nefondată. Dispune comunicarea unei copii de pe prezenta decizie către IPJ Galaţi - Secţia * Poliţie. Definitivă.
Document: Hotarâre ****/2016 08.12.2016.
Intrebarea mea este: cele 4 luni se socotesc incepand de la data emiterii ordinului de protectie (13.10.20116) sau de la data apelului (07.12.2016) ?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
mirelas79, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirelas79 , utilizator 07:17, 17 Ianuarie 2017
Buna seara,
De la momentul ramanerii ordinului definitiv
Buna dimineata. Fostul sot se lauda la cunoscuti ca pe data de 22 feb 2017 va intra in casa. E ceva ce mi.a scapat? Av imi zice ca pe 8 aprilie expira ordinul. Speram ca pana in aprilie cand stiam ca expira ordinul, sa rezolvam problema partajului. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea asta...macar sa ma pregatesc psihic...:(
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)