In data de 13.10.2016 s-a emis un ordin de protectie pentru mine si copilul meu pe o durata de 6 luni impotriva fostului sot. Acesta a de pus apel care s-a judecat in data de 07.12.2016, in urma caruia s-a dat urmatoarea solutie: Solutia pe scurt: Admite apelul formulat împotriva sentinţei civile nr. ****/13.10.2016 pronunţată de Judecătoria Galaţi în dosarul nr. *****/***/2016, pe care o schimbă în parte, şi în consecinţă: Reduce durata ordinului de protecţie de la 6(şase) luni la 4 (patru) luni. Înlătură menţiunile contrare prezentei decizii şi menţine celelalte dispoziţii care nu contravin prezentei decizii. Respinge cererea apelantului-pârât de acordare a cheltuielilor de judecată ca fiind nefondată. Dispune comunicarea unei copii de pe prezenta decizie către IPJ Galaţi - Secţia * Poliţie. Definitivă.
Document: Hotarâre ****/2016 08.12.2016.
Intrebarea mea este: cele 4 luni se socotesc incepand de la data emiterii ordinului de protectie (13.10.20116) sau de la data apelului (07.12.2016) ?
Multumesc anticipat.
Buna dimineata. Fostul sot se lauda la cunoscuti ca pe data de 22 feb 2017 va intra in casa. E ceva ce mi.a scapat? Av imi zice ca pe 8 aprilie expira ordinul. Speram ca pana in aprilie cand stiam ca expira ordinul, sa rezolvam problema partajului. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea asta...macar sa ma pregatesc psihic...:(
Multumesc.