avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic sau consum de droguri de risc?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic sau consum de droguri de risc?

Buna seara,
Ma aflu intr-o mare dilema se apropie primul termen de fond in care trebuie sa recunosc sau sa nu recunosc acuzatiile aduse si situatia este in felul urmator:

Am declarat ca strangeam bani impreuna cu prietena mea si pe care ii dadeam unei persoane X care ne aproviziona cu cannabis de la o alta persoana si ca am consumat impreuna cu alte 3 pesoane si ca marfa proveanea fie de la mine fie de la acestia. Acuzatia din rechizitoriu este ca am cumparat cannabis de la surse neindentificate pe care l-am oferit cu titlu gratuit catre 4 persoane. Toate cele 4 persoane cumpara cannabis de la acceias persoana ca si mie de la X in accelas timp. Cu toate ca am declarat de la cine am cumparat si mai exista inca o persoana care confirma de unde am cumparat iar persoana respectiva este inculpat pe vanzare in accelas dosar, in rechizitoriu apare sursa neindentificate.

Una dintre persoane declara ca ei ia oferit prietenul ei Y.
Y declara ca a consuma impreuna cu alte persoane si ca nu a oferit nimic.
X declara ca i-am vandut eu si ca i-am si oferit de foarte multe ori. (persoana de unde cumparam)
Z da o declaratie mincinoasa.

Povestea este ca X strangea bani de la mai multe persoane si se ducea sa cumpere dupa aia ne dadea la fiecare dintre noi cannabis in functie de cati bani pe care ii punea fiecare apoi faceam fiecare dar pe rand cate o tigare pe care o consumam impreuna, faceam asta pentru ca nu puteam sa aprindem toti in accelas timp tigarile pentru ca nu te mai vedeai de fum si se facea un miros puternic care iesea pe hol la bloc.

Deci faceam eu o tigare cand se termina alta persoana aprindea tigarea lui si asa consumam impreuna.

Se poate spune ca am facut trafic? Se numeste acest lucru trafic?




Alte discuții în legătură

Trafic droguri - oferire cu titlu gratuit cori1 cori1 Sunt inculpat intr-un dosar de trafic de droguri, mai exact am fost trimis in judecata pentru oferire cu titlu gratuit de cannabis. Am declarat ca am consumat ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri de risc cori1 cori1 Sunt trimis in judecata pentru trafic de droguri de risc (oferire cu titlu gratuit) catre 4 persoane, la parchet am declarat ca am consumat impreuna cu 3 ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)