Sunt inculpat intr-un dosar de trafic de droguri, mai exact am fost trimis in judecata pentru oferire cu titlu gratuit de cannabis.
Am declarat ca am consumat impreuna cu 4 persoane de 3 ori, marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, cele 4 pesoane nu au declarat nimic incriminatoriu la adresa mea. Nu am fost intrebat cat am consumat, cum am consumat sau alte detalii. Precizez ca nu le-am oferit nimic, nu am scris in declaratie ca le-am oferit eu, am scris doar ca am consumat impreuna si ca marfa provenea fie de la mine cat si de la ei.
Unul din martori a declarat ca i-a oferit prietenul ei, un alt martor o sa declare adevarul ca nu am oferit eu la nimeni si ultimul nu stiu ce o sa declare...
Intrebarea este:
Ce sanse am sa raman doar cu acuzatia de detinere pentru consum si sa scap de trafic. precizez faptul ca am mai fost condamnat pentru trafic dar a intervenit reabilitarea, pot sa mai primesc o suspendare? La perchezitie au gasit 0.4g de o tigare.
In dosar mai sunt martori care au declarat ca au consumat impreuna cu alte persoane dar care nu au fost trimisi in judecata, eu am fost trimis in judecata pentru ca am declarat ca marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, dar nu am declarat ca le-am oferit eu, ce se poate intelege din marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, se intelege ca le-am oferit eu? In incheierile pe care le primesc scrie ca am recunoscut ca le-am oferit ceea ce nu este adevarat, daca era asa nu trebuia sa scriu in declaratie ca da le-am oferit eu? O sa mai fac o declaratie in instanta in care sa spun ca fiecare consuma ce avea si ca nu le-am oferit eu nimic
Trafic droguri de risc
cori1
Sunt trimis in judecata pentru trafic de droguri de risc (oferire cu titlu gratuit) catre 4 persoane, la parchet am declarat ca am consumat impreuna cu 3 ... (vezi toată discuția)