avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic droguri - oferire cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic droguri - oferire cu titlu gratuit

Sunt inculpat intr-un dosar de trafic de droguri, mai exact am fost trimis in judecata pentru oferire cu titlu gratuit de cannabis.
Am declarat ca am consumat impreuna cu 4 persoane de 3 ori, marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, cele 4 pesoane nu au declarat nimic incriminatoriu la adresa mea. Nu am fost intrebat cat am consumat, cum am consumat sau alte detalii. Precizez ca nu le-am oferit nimic, nu am scris in declaratie ca le-am oferit eu, am scris doar ca am consumat impreuna si ca marfa provenea fie de la mine cat si de la ei.

Unul din martori a declarat ca i-a oferit prietenul ei, un alt martor o sa declare adevarul ca nu am oferit eu la nimeni si ultimul nu stiu ce o sa declare...

Intrebarea este:
Ce sanse am sa raman doar cu acuzatia de detinere pentru consum si sa scap de trafic. precizez faptul ca am mai fost condamnat pentru trafic dar a intervenit reabilitarea, pot sa mai primesc o suspendare? La perchezitie au gasit 0.4g de o tigare.













Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
cori1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:32, 27 Iulie 2016
Este greu de spus.

Dacă a intervenit reabilitarea se poate aplica o pedeapsa cu suspendare dar depinde și ce judecător nimeriți.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
Admin, administrator
In dosar mai sunt martori care au declarat ca au consumat impreuna cu alte persoane dar care nu au fost trimisi in judecata, eu am fost trimis in judecata pentru ca am declarat ca marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, dar nu am declarat ca le-am oferit eu, ce se poate intelege din marfa provenea fie de la mine cat si de la ei, se intelege ca le-am oferit eu? In incheierile pe care le primesc scrie ca am recunoscut ca le-am oferit ceea ce nu este adevarat, daca era asa nu trebuia sa scriu in declaratie ca da le-am oferit eu? O sa mai fac o declaratie in instanta in care sa spun ca fiecare consuma ce avea si ca nu le-am oferit eu nimic
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
cori1, utilizator
In rechizitoriu scrie probabil ca ati oferit dvs.
Adica va acuza de asa ceva parchetul.

Probabil din cauza condamnarii anterioare vor sa va condamne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic sau consum de droguri de risc? cori1 cori1 Buna seara, Ma aflu intr-o mare dilema se apropie primul termen de fond in care trebuie sa recunosc sau sa nu recunosc acuzatiile aduse si situatia este in ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri de risc cori1 cori1 Sunt trimis in judecata pentru trafic de droguri de risc (oferire cu titlu gratuit) catre 4 persoane, la parchet am declarat ca am consumat impreuna cu 3 ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri /canabis-recunoasterea vinovatiei tiberyu tiberyu va salut cu respect am si eu o mare problema si de aceea cer parerile dvs in speranta de a ma folosi de ele intr-un proces penal. mai intai sa va povestesc ... (vezi toată discuția)